Det har varit en intensiv och bra dag.

Det har varit en intensiv och bra dag. Jag har hunnit sälja tre böcker och trots det har jag och min man hunnit köpa ny TV med hjälp av en vän. Jag hann också köpa ny hundmat efter försäljningen av böckerna.

Sen tar det ju tid att förstå sig på tekniken kring en ny TV. Men det tar jag med ro. Det är just detta med att kunna ta saker med ro. Det behöver jag i vilket fall träna på. Jag blir ofta irriterad när det inte går fort nog.
I går möte jag och en man en granne utanför huset. Då vi kom pratade vi lite. Då sa grannen det är bra när det är snö för då måste vi ta det lite lugnare i livet. Det behöver vi.
Då tänkte jag att vår granne var väldigt klok.
Det gäller att att vända på det som till synes verkar jobbigt och tänka att det är positivt. Ibland som igår hjälper omgivningen till.
Hjälp världen att glädjen i livet. Vi hjälps åt. Jag önskar dig en fin dag i morgon.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *