Idag satt min livskamrat och jag och lyssnade på ett av Tomas Sjödins vinter i P1

Han talade mycket om vikten av att tillåta sig att hämta kraft. Att värdet i vår tid för återhämtning är viktig. Tomas menade att om vi alltid tänker att vi först ska göra det vi ska färdigt så skjuter vi lätt upp återhämtningen så att den inte blir av. För vi hitta ju nämligen på nya saker som först måste bli färdiga först. Sen ska vi vila.

Känner du igen dig? Det gjorde jag. Att hitta det där lagom. Att vara lagom aktiv. Att vara lagom drivande i mitt författarskap. Eller i din firma. Vi blir lätt som Alfons Åberg. Vi ska bara det här först.I stället för att bli som Klas Klättermus. Våga ta dagen lite mer ibland som den kommer.
Jag önskar dig en god fortsättning på år 2024

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *