En vecka har gått på det nya året

Ett år som andra. Så tänker jag ofta under de första veckorna varje år sen går det av sig själv. Tiden menar jag.
I går satt jag och min man och lyssnade på Tomas Sjödins vinterprat. Tomas är Pastor inom frikyrkan författare och och en mycket klok person.

Han beskrev att det är viktigt att glädjas åt det vanliga som händer i livet. Att gå ut med hunden. Eller den vanliga frukoststunden med livskamraten. Det flesta sakerna i livet är ju de som är vardagliga. Det vi minns när åren har gått är ju trots allt de vardagliga sakerna.
Det lät så klokt. Jag kände att jag vill försöka tänka på det mer. Just att uppskatta det som är vardagligt. Det kan du göra också. Jag önskar dig en bra dag i morgon.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *